Cere o oferta

Despre noi

CARLA

Operator cabina foto, contractare, targuri de nunti, foarte pasionata de foto, video editare

CLAUDIA

Fotograf cu experienta

GRIG

Videograf – pasionat si talentat

DRAGOS

Videograf cu mare experienta, fotograf cu mare experienta, editor foto/video

DANIEL

Editor video profesionist de mare viitor, videograf pasionat si talentat, marketing

VALI

Operator cabina foto

MITICA

Videograf cu multa experianta si talent, fotograf, editor cu multa experianta si talent, IT

IULIA

Fotograf ambitios si talentat, editare foto, marketing, management, contractare, evidente contabilitate, secretariat

DAN

Experienta face diferenta. Pasionat de fotografie in cei 40 de ani de activitate in domeniu. Fondator principal, coordonator, formator si indrumator, fotograf cu multa experienta, editare foto si altele…

COJO

Absolvent al Institutului de Teatru si Film (sectia Regie), fotograf profesionist, creator, videograf de mare perspectiva, regizor de eveniment, editor foto, editor video

Creativitate

Cu Albumul cu Amintiri vei primi o combinatie perfecta de calitate si servicii. Stilul nostru este un mix de elegant, contemporan si modern pentru toate ocaziile. Avem un staff foarte creativ de fotografi care lucreaza full-time atunci cand sunt solicitati. Ne bazam extrem de mult pe recomandari si consideram ca munca noastra este obiectivul, apogeul si singura cale veridica spre succes.

Decizie

Ne dorim ca tu sa iei o decizie educata cu privire la alegerea fotografului perfect din moment ce nu ai o a doua sansa. E cel mai important moment din viata. Fotografia digitala a creat un salt imens in ceea ce priveste numarul de fotografi de botez. Acum tot ceea ce ai nevoie pentru cateva cadre este o camera digitala, un site web cu cateva fotografii decente si o cafenea sa te intalnesti cu clientii. Noi ii numim fotografi independenti.

Perfectiune

Indiferent ca este vorba de fotografie in studio sau fotografie de nunta, poti intotdeauna sa discuti cu fotograful nostru despre idei, iar noi suntem mai mult decat fericiti sa te asistam cu planul pentru ziua cea mare a nuntii. Nu credem in tactici de vanzari si metode prin care sa aducem cati mai multi clienti. Ne bazam doar pe calitate. Produsul final este totul pentru noi.

Profesionalism

In general, ei nu au o pregatire profesionala, iar fotografia este job-ul lor de weekend. Cei mai multi nu au asigurare si un plan de rezerva pentru aparatura lor. Nu toti sunt capabili sa gestioneze situatiile limite cand e vorba de timp putin si nu toti stiu sa foloseasca lumina pentru ca tu sa arati cel mai bine posibil. Fotografii au crescut in numar, dar au scazut in calitate. Amintirile de o viata nu pot fi lasate pe mana oricui.

Imaginatie

Fotograful nostru nu va capta doar diferitele momente ale ocaziei speciale si nu doar va edita creativ imaginile; el va fi si cel care va crea design-ul albumului. Desi nu este obligatoriu, noi sugeram ca albumul de nunta sa fie creat tot impreuna cu noi. Este vorba de incununarea muncii noastre si de punerea in evidenta a momentelor unice cat mai bine posibil.

Fotograf nunta Bucuresti

Ziua nuntii este plina de momente ascunse de dragoste. Aceste momente speciale, de multe ori trec neobservate, si totusi spun atat de multe despre ziua respectiva. Fiecare moment poate disparea intr-o clipire, insa surprinderea sa intr-o fotografie te poate face sa te bucuri de el pentru totdeauna.

Albumul cu Amintiri in mod sigur nu reprezinta tipul clasic de agentie de fotografie. Modul in care realizam sesiunile foto nu pot fi gasite in alta parte. Ne dam silinta sa asiguram adevarate capodopere pentru fiecare client si consideram ca serviciile noastre incununeaza fotografia de nunta si de studio la potentialul lor maxim.

Managementul Culorilor

Pentru a aduce adancime si pentru a adauga drama fotografiilor de nunta, expertii Albumul cu Amintiri petrec foarte multe ore in procesul de tratare al tuturor fotografiilor. Avem viziunea necesara pentru a sti daca o imagine are nevoie de saturatie, mici retusuri ale culorilor pentru a crea o atmosfera diferita sau monocromie pentru putina drama. Avem expertiza necesara pentru a executa viziunea pe care o avem, lucru care va duce la fotografii extraordinare ce vor deveni o adevarata comoara peste ani.

Expertiza si planificare a uni fotograf profesionist

Inainte de marea zi a nuntii vom sta cu tine si vom discuta planurile pentru ziua respectiva. Stim toate intrebarile potrivite care trebuie puse pentru a formula cel mai bun orar care se va “mula” perfect pe necesitatile tale specifice. Fotografii la cerere, dimensiunile petrecerii, numarul de membri ai familiei, timpul alocat fiecarei sesiuni, lumina disponibila, absolut toate detaliile vor fi luate in considerare in timpul procesului de planificare. Prin prisma sugestiilor noastre, fotografia din ziua nuntii va fi floare la ureche.

Conditii Meteo

Cu toata pregatirea si planificarea pentru marea zi a nuntii, exista un singur lucru pe care nu il poti controla, acela fiind vremea. Nu vrem ca tu sa te stresezi cu nimic in ziua nuntii, inclusiv cu posibilitatea unei ploi-surpriza. Din acest motiv, ne dorim ca tu sa stii ca noi putem face fotografii fabuloase chiar si in conditii meteo deosebite.
Fotograf botez Bucuresti, fotograf profesionist,fotograf nunta.