Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi un fotograf evenimente

sinziana / Fotograf evenimente / / 0 Comments / Like this
Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi un fotograf evenimente

Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi un fotograf evenimente?

Stilul unui fotograf evenimente.

Ce trebuie sa stie fotograful despre evenimentul tau?

 

Solutia cheie in orice planificare

Cand vine vorba de un eveniment important, este clar ca avem nevoie de un fotograf profesionist care sa stie cum si cand sa imortalizeze momentele pretioase. La AlbumulcuAmintiri.ro avem toate solutiile pentru evenimente ireprosabile din punct de vedere al organizarii. Noi suntem atuul tau, diferenta si unicitatea oricarui eveniment.

Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi un fotograf evenimente?

Portofoliul. Una dintre cele mai mari greseli pe care le face lumea cand alege un fotograf evenimente este sa creada ca toti sunt la fel. Nu este cazul. Fotografii profesionisti au experienta si expertiza in diferite arii, fiind specializati pe diverse lucruri. Unii sunt experti in fotografia de nunta, botez, altii in studio, evenimente sau peisaje. Inaintea semnarii contractului, verifica portofoliul cu atentie si cere alte sesiuni foto asemanatoare cu ale tale pentru a-ti face o idee mai buna. Acest lucru iti va spune daca imaginile sunt consistente si de calitate si te va ajuta in luarea unei decizii.

Stilul unui fotograf evenimente.

Un element critic cand vine vorba de alegerea fotografului. Fiecare are stilul sau. Dar care este stilul pe care il vrei tu? Cum am mentionat mai devreme, arunca o privire buna in portofoliul lui pentru a-i observa stilul.

Intelege ceea ce primesti. Acorda putin timp pentru a intelege ceea ce platesti. Odata ce evenimentul s-a terminat, vei primi printuri sau doar imagini digitale?

Ce trebuie sa stie fotograful despre evenimentul tau?

Printre lucrurile esentiale care trebuie impartite cu respectivul fotograf evenimente angajat, se numara:

  • Data, ora si locatia
  • O lista cu persoanele ce trebuie fotografiate in mod sigur. Pentru un eveniment business sau social, va trebui sa oferi descrieri ale persoanelor ce trebuie imortalizate, sau poti ruga un coleg sa il ajute pe fotograf in gasirea “tintelor”.
  • Protocolul necesar, in caz ca sesiunea foto are loc intr-o biserica. Un fotograf evenimente trebuie sa fie imbracat conform ceremoniei.
  • Modul in care vor fi folosite imaginile. Poate vor fi trimise catre un ziar, sau poate vor sta in albumul foto nunta.