Cum alegi un fotograf pentru nunta

sinziana / Fotograf nunta / / 0 Comments / Like this
Cum alegi un fotograf pentru nunta

Decide ce stil de fotografie de nunta preferi.
Decide cu privire la numarul de fotografii pe care il doresti de la ceremonie
Fotograf nunta pret
Decide cum vei folosi fotografiile
Confirma deciziile

Fotografiile de nunta sunt un suvenir drag, trecut din generatie in generatie, probabil singurul obiect-amintire care comemoreaza planificarea uneia dintre cele mai importante zile din viata ta. Pe langa alegerea partenerului de viata, alegerea unui fotograf nunta este cea mai importanta decizie cu privire la acest mare eveniment.

Decide ce stil de fotografie de nunta preferi.

Sunteti in cautarea unei abordari traditionale pentru cea mai mare majoritate a fotografiilor? Sau preferati foarte multe cadre in care subiectul nici macar nu stie ca este imortalizat? Preferati o apropiere glamour si vreti sa puneti in evidenta alegerile vestimentare? Sau doriti ca acel fotograf nunta ales sa combine toate aceste stiluri?
Decide cat de mult ai nevoie de un fotograf profesionist.
Poate ai nevoie de un fotograf nunta doar pentru anumite parti ale ceremoniei, astfel incat 1-3 ore sa fie de ajuns. Alte cupluri poate prefera un pachet complet care include sesiuni de fotografie pre-nunta, fotografii la cina de repetitie, portrete, fotografii in luna de miere sau editare ulterioara.

Decide cu privire la numarul de fotografii pe care il doresti de la ceremonie.

Poate iti doresti 100 de cadre imortalizate sau 500. Spre exemplu, fotografii nostri, cei de la AlbumulcuAmintiri.ro sugereaza intre 1.000 si 3.000 de cadre din care pot fi alese cele mai bune.

Fotograf nunta pret

.
Organizarea unei nunti solicita foarte mult contul bancar – restaurantul, cheltuielile pe diverse servicii – taxele pentru fotograf nunta, printuri, albume, invitatii sunt in jur de 12% din bugetul total. La AlbumulcuAmintiri.ro avem oferte pentru toate buzunarele, cu diverse pachete speciale.

Decide cum vei folosi fotografiile

.
Planuiesti sa achizitionezi un album foto nunta doar pentru cuplu, sau iti doresti fotografii si pentru perete, printuri sau imagini pentru prieteni si familie. Ai nevoie de fotografii si pentru invitatii, calendare, tricouri sau magneti? Toate acestea trebuie luate in considerare.

Confirma deciziile

.
Regula de aur in planificarea unei nunti, indiferent ca este vorba de fotograf nunta sau restaurant. Nu uita: aceasta ceremonie este mai importanta pentru tine si partnera/ul tau mai mult decat pentru oricine altcineva. Din acest motiv, trebuie sa confirmi intalnirile, planurile, rezervarile, chiar de cateva ori. Prima data la semnarea contractului, a doua oara cu 3-6 luni inaintea evenimentului si inca o data cu 1-2 saptamani inainte, moment in care sunt planificate detaliile de minut, ora, schimbarile si solicitarile speciale.

La Albumul cu Amintiri ai pachete speciale pentru o nunta de vis si servicii de o calitate ireprosabila!