Category: Fotograf nunta

18 Apr

Cum alegi un fotograf pentru nunta

sinziana / Fotograf nunta / / 0 Comments

Decide ce stil de fotografie de nunta preferi.
Decide cu privire la numarul de fotografii pe care il doresti de la ceremonie
Fotograf nunta pret
Decide cum vei folosi fotografiile
Confirma deciziile

Fotografiile de nunta sunt un suvenir drag, trecut din generatie in generatie, probabil singurul obiect-amintire care comemoreaza planificarea uneia dintre cele mai importante zile din viata ta. Pe langa alegerea partenerului de viata, alegerea unui fotograf nunta este cea mai importanta decizie cu privire la acest mare eveniment.

Decide ce stil de fotografie de nunta preferi.

Sunteti in cautarea unei abordari traditionale pentru cea mai mare majoritate a fotografiilor? Sau preferati foarte multe cadre in care subiectul nici macar nu stie ca este imortalizat? Preferati o apropiere glamour si vreti sa puneti in evidenta alegerile vestimentare? Sau doriti ca acel fotograf nunta ales sa combine toate aceste stiluri?
Decide cat de mult ai nevoie de un fotograf profesionist.
Poate ai nevoie de un fotograf nunta doar pentru anumite parti ale ceremoniei, astfel incat 1-3 ore sa fie de ajuns. Alte cupluri poate prefera un pachet complet care include sesiuni de fotografie pre-nunta, fotografii la cina de repetitie, portrete, fotografii in luna de miere sau editare ulterioara.

Decide cu privire la numarul de fotografii pe care il doresti de la ceremonie.

Poate iti doresti 100 de cadre imortalizate sau 500. Spre exemplu, fotografii nostri, cei de la AlbumulcuAmintiri.ro sugereaza intre 1.000 si 3.000 de cadre din care pot fi alese cele mai bune.

Fotograf nunta pret

.
Organizarea unei nunti solicita foarte mult contul bancar – restaurantul, cheltuielile pe diverse servicii – taxele pentru fotograf nunta, printuri, albume, invitatii sunt in jur de 12% din bugetul total. La AlbumulcuAmintiri.ro avem oferte pentru toate buzunarele, cu diverse pachete speciale.

Decide cum vei folosi fotografiile

.
Planuiesti sa achizitionezi un album foto nunta doar pentru cuplu, sau iti doresti fotografii si pentru perete, printuri sau imagini pentru prieteni si familie. Ai nevoie de fotografii si pentru invitatii, calendare, tricouri sau magneti? Toate acestea trebuie luate in considerare.

Confirma deciziile

.
Regula de aur in planificarea unei nunti, indiferent ca este vorba de fotograf nunta sau restaurant. Nu uita: aceasta ceremonie este mai importanta pentru tine si partnera/ul tau mai mult decat pentru oricine altcineva. Din acest motiv, trebuie sa confirmi intalnirile, planurile, rezervarile, chiar de cateva ori. Prima data la semnarea contractului, a doua oara cu 3-6 luni inaintea evenimentului si inca o data cu 1-2 saptamani inainte, moment in care sunt planificate detaliile de minut, ora, schimbarile si solicitarile speciale.

La Albumul cu Amintiri ai pachete speciale pentru o nunta de vis si servicii de o calitate ireprosabila!

08 Apr

Album foto nunta – Imortalizarea unui moment unic in viata

sinziana / Fotograf nunta / / 0 Comments

Alegerea potrivita in materie de album foto nunta

Nunta este un eveniment critic in viata oricui si tocmai de aceea AlbumulcuAmintiri.ro iti pune la dispozitie servicii profesionale in domeniul fotografiei si al filmarii. Absolut orice moment din timpul nuntii trebuie imortalizat intr-un album foto nunta, astfel ca de-a lungul timpului amintirea evenimentului sa ramana cu adevarat vie. Pentru un succes deplin, fara stres, fara probleme si fara incidente, o firma profesionista si cu experienta este vitala pentru aceste clipe minunte. Din acest motiv evident, Albumul cu Amintiri este alegerea potrivita!

Imortalizarea momentului unic in viata

Organizarea unei nunti implica o foarte mare bataie de cap, pe langa restaurant si alte servicii vitale pentru bunul mers al lucrurilor. In acest fel, serviciile de fotografie si filmare presupun imortalizarea momentului intr-un album foto nunta. Cu toti stim ca mireasa este intotdeauna extrem de critica – nu isi doreste doar simple poze, ci adevarate capodopere, daca este posibil. Poze superbe care sa redea cat mai exact si frumos momentul special din viata ei pana la acel moment.

Creativitate si profesionalism pentru o nunta ca in povesti

Aici intervenim noi, cei de la AlbumulcuAmintiri.ro, care stim sa surprindem esentialul si clipele de neuitat in cadre deosebite, toate pentru album foto nunta. La noi veti aprecia creativitatea fotografului, maiestria, tehnica, dar si capacitatea de a lucra excelent cu oamenii si de a-i coordona in asa maniera incat fotografiile sa iasa adevarate tablouri, imagini de basm, de poveste. Indiferent ca va doriti si fotografii alb-negru sau sepia, care sugereaza o imagine din timpuri apuse, la noi beneficiati de multiple pachete de editare foto post-eveniment, astfel incat acel album foto nunta pe care vi-l doriti sa arate perfect.

La Albumul cu Amintiri aveti posibilitatea de a opta pentru fotografii facute fie la Biserica, fie la cununia civila, fie la restaurant, fie in studio-ul propriu. Avem variante pentru absolut orice, iar prin echipamentul profesional folosit vom duce la bun sfarsit cu succes orice eveniment, din punct de vedere al fotografiei si filmarii.