Cere o oferta

Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf botez Bucuresti

Ziua nuntii este plina de momente ascunse de dragoste. Aceste momente speciale, de multe ori trec neobservate, si totusi spun atat de multe despre ziua respectiva. Fiecare moment poate disparea intr-o clipire, insa surprinderea sa intr-o fotografie te poate face sa te bucuri de el pentru totdeauna.

Albumul cu Amintiri in mod sigur nu reprezinta tipul clasic de agentie de fotografie. Modul in care realizam sesiunile foto nu pot fi gasite in alta parte. Ne dam silinta sa asiguram adevarate capodopere pentru fiecare client si consideram ca serviciile noastre incununeaza fotografia de nunta si de studio la potentialul lor maxim.

Expertiza si planificare a uni fotograf profesionist

Inainte de marea zi a nuntii vom sta cu tine si vom discuta planurile pentru ziua respectiva. Stim toate intrebarile potrivite care trebuie puse pentru a formula cel mai bun orar care se va “mula” perfect pe necesitatile tale specifice. Fotografii la cerere, dimensiunile petrecerii, numarul de membri ai familiei, timpul alocat fiecarei sesiuni, lumina disponibila, absolut toate detaliile vor fi luate in considerare in timpul procesului de planificare. Prin prisma sugestiilor noastre, fotografia din ziua nuntii va fi floare la ureche.

Conditii Meteo

Cu toata pregatirea si planificarea pentru marea zi a nuntii, exista un singur lucru pe care nu il poti controla, acela fiind vremea. Nu vrem ca tu sa te stresezi cu nimic in ziua nuntii, inclusiv cu posibilitatea unei ploi-surpriza. Din acest motiv, ne dorim ca tu sa stii ca noi putem face fotografii fabuloase chiar si in conditii meteo deosebite.

Managementul Culorilor

Pentru a aduce adancime si pentru a adauga drama fotografiilor de nunta, expertii Albumul cu Amintiri petrec foarte multe ore in procesul de tratare al tuturor fotografiilor. Avem viziunea necesara pentru a sti daca o imagine are nevoie de saturatie, mici retusuri ale culorilor pentru a crea o atmosfera diferita sau monocromie pentru putina drama. Avem expertiza necesara pentru a executa viziunea pe care o avem, lucru care va duce la fotografii extraordinare ce vor deveni o adevarata comoara peste ani.