Cere o oferta

OFERTĂ FOTO-VIDEO COMPLETA

OFERTĂ FOTO-VIDEO COMPLETA - 2400 Euro

Se fotografiază și se filmează (4K) toate momentele nunții.
Personal tehnic participant pe toată durata evenimentului: 2 Fotografi + 2 videografi + 1 asistent cabină foto.
CABINĂ FOTO (PHOTO BOOTH) – cu însoțitor pe toată durata evenimentului, fotografii nelimitate.
FILMARE AERIANĂ CU DRONA (acolo unde este posibil).
Personalul foto – video se deplasează cu mijloc de transport propriu.
Materiale livrate către miri: Materialul foto minim 2500 fotografii editate (se aplică corecții de culoare, contrast, luminozitate)
Macheta albumului foto cu aproximativ 100 fotografii prelucrate și retușate. Fotografiile realizate la photo booth cu toți invitații pe HDD extern.
Clipul video al nuntii, clip video cu cununia religioasă, clip video cu dansul mirilor.
Materialul video editat și montat pe capitole: cununie civilă; pregătiri, obiceiuri; biserică; restaurant.
Album foto-carte o bucată pe carton fotografic 30×30 cu 10 deschideri (20 pagini) cu fotografii de la nuntă selectate împreună cu mirii.
Materialul foto și video editat și prelucrat de la nuntă va fi predat pe suport magnetic HDD extern (pus la dispoziție de miri) și va cuprinde:

DESCARCA BROSURA

EVENIMENTE FOTOGRAFIATE ŞI FILMATE (4K) LA NUNTĂ:
Ședința foto înainte de nuntă (în altă zi diferită de sâmbătă și duminică) Participă 1 fotograf, 1 asistent și mirii, în ținută corespunzătoare (comodă). Se fotografiază într-o locație comodă, apropiată, aleasă de comun acord de miri și fotografi. Are drept scop acomodarea mirilor cu fotografii și invers, se formeaza comunicarea între părți. Se realizează aproximativ 100 fotografii.

Cununia civilă (în ziua nunții) sau (altă zi diferită de sâmbătă și duminică) Participă 1 fotograf și 1 videograf pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează (4K) ceremonia de căsătorie la starea civilă ședință foto de grup cu invitații, ședință foto din ziua cununiei civile și petrecerea la restaurant. Se realizează aproximativ 200–500 de fotografii și un material video de 10–15 minute (filmare 4K).

Pregătirea miresei, obiceiuri (în ziua nunții) Participă 1 fotograf și 1 videograf pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează (4K) pregătirea miresei la coafor, la salonul de make-up (sau acasă) Se fotografiază și se filmează (4K) îmbrăcatul miresei și toate obiceiurile. Se realizează aproximativ 100–200 de fotografii și un material video de 10–15 minute filmare (4K).

Pregătirea mirelui, obiceiuri (în ziua nunții) Participă 1 fotograf și 1 videograf pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează 4K îmbrăcatul mirelui și toate obiceiurile. Se realizează aproximativ 100–150 de fotografii și un clip video de 7–10 minute (filmare 4K).

Cununia religioasa (în ziua nunții) Participă 2 fotografi și 2 videografi pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează 4K integral slujba de cununie religioasă utilizând două camere video și echipament profesional de înregistrare audio și surse de iluminat extern (blitz-uri și lămpi). Se efectuează o ședință foto de grup la biserică cu invitații. Se efectuează filmări aeriene 4K cu drona dacă permite zona. Se realizează aproximativ 800–1000 de fotografii, și un clip video de 20–30 minute (filmare 4K).

Sedința foto în ziua nunții: (într-o altă locație aleasă) Participă 2 fotografi și 2 videografi pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează 4K mirii, părinții, nașii, domnișoarele și cavalerii de onoare. Se realizează aproximativ 100–200 de fotografii și cadre video folosite la videoclip (filmare 4K). Se efectuează filmări aeriene 4K cu drona dacăț permite zona.

Petrecerea de la restaurant (2 fotografi + 2 videografi) Se fotografiază și se filmează 4K toate momentele petrecerii utilizând două camere video și echipament profesional de înregistrare audio cât și surse de iluminat extern. Se realizează aproximativ 1000–1500 de fotografii și clip video cu dansul mirilor filmare 4K cât și celelalte momente importante. Se asigură funcționarea cabinei foto pe toată durata petrecerii fotografii nelimitate (cu accesorii vesele / props) Se efectuează filmări aeriene 4K cu drona dacă permite zona.

Sedință foto după nuntă (trash the dress) – în altă zi diferită de sâmbătă și duminică în orice locație la munte, la mare, în Bulgaria, etc. Participă 1 fotograf și 1 videograf, pe toată durata evenimentului. Se fotografiază și se filmează 4K mirii în locații diferite cât mai spectaculoase utilizând aparatură profesională din dotare. Se realizează 800–1000 de fotografii și imagini video 4K care vor fi utilizate la videoclip. Se efectueaza filmări aeriene 4K cu drona dacă permite zona.

be in top