Cere o oferta

Photo booth

Photo Booth  Bucuresti – O gama de servicii complete.

Cabina foto solutia ideala pentru a crea cele mai frumoase amintiri

Albumul cu Amintiri reprezinta mai mult decat o modalitate prin care sa va distrati incercand props-urile noastre este o modalitate prin care puteti sa pastrati cele mai frumoase amintiri de la evenimentul dumneavoastra. Totodata, putem spune ca este un mod de viata intrucat o cabina foto reuseste intotdeauna sa trezeasca in cei care o folosesc, tot ceea ce este mai bun dar si o latura a lor pe care pana acum rareori o aratau.

Indiferent de natura evenimentului dumneavoastra, o cabina foto reuseste intotdeauna sa se ridice la standardele si asteptarile pe care le aveti. Echipa noastra de profesionisti este formata din fotografi cu o vasta experienta in domeniu dar si operatori care se vor asigura de buna functionare a cabinei foto.

Photo Booth  Bucuresti – O gama de servicii complete

Veti beneficia de servicii complete pentru toate evenimentele pe care le veti crea cu ajutorul unei echipe tinere, creative si foarte atenti la detalii. Totodata, echipa noastra este dedicata in totalitate sa va ofere posibilitatea de a va crea amintirile memorabile de care aveti nevoie. Asistentii cabinei foto sunt intotdeauna alaturi de dumneavoastra sa va ajute sa creati cadrele dorite. Totodata, rolul asistentilor nostri este acela de a anima atmosfera si de a-i incuraja pe ceilalti invitati sa se fotografieze la cabina foto.

Cabina foto este usoara, moderna si usor de adaptat la orice tip de spatiu. Indiferent de locatie dar si de specificul petrecerii, cabina foto poate sa fie personalizata astfel incat sa devina parte integranta a intregului decor. Calculatoarele de ultima generatie asigura post procesarea astfel incat sa puteti avea pe loc fotografiile din cabina foto. De asemenea, fotografiile se vor imprima pe loc sau, daca doriti, se pot include intr-un album in care vor exista cele mai reusite fotografii sau cele mai amuzante, in functie de dorintele dumneavoastra.

Oferta noastra este una dintre cele mai avantajoase de pe piata si, nu numai ca veti beneficia de o echipa de profesionisti gata sa va ajute oricand si de echipamente performante dar si de preturi deosebit de avantajoase.

Cabina foto solutia ideala pentru a crea cele mai frumoase amintiri,

Albumul cu Amintiri va ajuta sa creati alaturi de cei dragi si nu numai, cele mai frumoase amintiri, astfel incat sa le puteti pastra pentru vreme indelungata. Totodata, aveti optiunea de a da share pe retelele de socializare sa impartasiti si cu prietenii dumneavoastra atmosfera de la evenimentele unde va aflati sau le organizati.

Cu siguranta o cabina foto reprezinta una dintre cele mai bune alegeri intrucat are darul de a crea conexiuni intre oameni care nu sunt foarte usor de uitat. De asemenea, veti putea sa ii faceti pe invitatii dumneavoastra sa uite de telefonul mobil si sa profite din plin de atmosfera creata. Indiferent ca este vorba despre o nunta, un botez, o petrecere pentru copii sau chiar un eveniment corporate reprezinta una dintre cele mai bune idei pentru a anima atmosfera. Isi va gasi locul cu usurinta iar popularitatea pe care a castigat-o cabina foto de-a lungul timpului cu siguranta nu va ramane netestata de catre invitatii dumneavoastra.

be in top