Cere o oferta

Servicii

Noi, cei de la Albumul cu Amintiri, suntem o firma din Bucuresti, insa ne deplasam oriunde in tara pentru a fotografia nunta sau botezul dumneavoastra.
La Albumul cu Amintiri fotografiem atat cat este necesar, dar numarul de fotografii finale nu este niciodata mai mic de 1000 de cadre. Toate fotografiile pe care le primiti de la Albumul cu Amintiri sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare), iar fotografiile din album sunt retusate suplimentar. In ziua nuntii stam de la inceput (pregatiri, make-up, biserica) pana la sfarsitul petrecerii.

Desi nu este obligatoriu, este recomandat sa realizam impreuna albumul de nunta. Albumul de nunta este finalitatea muncii noastre, acolo incununam povestea nuntii. In ziua nuntii sedinta foto dureaza atat cat va puteti voi permite sa “lipsiti” de la eveniment, ideal ar fi 1 ora si jumatate. La sedintele foto de logodna sau de dupa nunta, media este de 2-4 ore.

Sesiunea foto de dupa nunta este o sedinta foto in care putem face orice. “Orice” nu inseamna neaparat stricarea rochiei de mireasa.

In afara fotografiei de botez (nunta,etc), Albumul cu Amintiri mai executa: fotografie de familie, maternitate, nou-nascuti, copii, sedinte foto de beauty, fashion, book-uri pentru modele, sesiuni foto de portret, etc, in studioul propriu sau in alte locatii solicitate de dumneavoastra.

OFERTA FOTO-VIDEO STANDARD – 1200 Euro

OFERTA FOTO-VIDEO PREMIUM – 1200 Euro

OFERTA FOTO-VIDEO ROYAL – 1200 Euro

OFERTA FOTO-VIDEO ROYAL++ – 1200 Euro